OU HAI

OU HAI Chinees-Indisch Specialiteiten Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 3942 beoordelingen
3 jul 2020 om 21:18 Weer prima. Lekker, warm en genoeg.
30 jun 2020 om 11:53 Bezorging was dik half uur later dan tijd die ik had aangegeven via de website, Eten was wel goed op temperatuur, en was lekker. Wel jammer dat eten zo laat was!
29 jun 2020 om 20:58 Pas nadat ik na een uur en 20 minuten had gebeld, werd de bestelling direct bezorgd. Weet niet hoe lang het had geduurd als ik niet had gebeld... Eten was goed op temperatuur, helaas geen sambal erbij. Grote porties en de smaak is prima
29 jun 2020 om 9:17 Het was nu weer goed en sambal ook weer geleverd
28 jun 2020 om 20:51 Het eten is heerlijk en goed warm. Zeker een aanrader.
28 jun 2020 om 14:08 Heerlijk ossenhaas met champignons!
25 jun 2020 om 20:38 Best Chinese restaurant in Groningen in my opinion. The delivery was super fast and the food is amazing. The shrimp meal has sooo many shrimps I'm really happy and full
25 jun 2020 om 20:09 Helaas bij de verkeerde huis afgeleverd, maar we hebben het ontvangen. Kan gebeuren.
22 jun 2020 om 12:07 was weer top als altijd!
22 jun 2020 om 10:52 Altijd in orde, zolang je maar on-line bestelt en een bezorgtijdstip meldt. Als je rechtstreeks belt kan het opeens heel lang duren. Maar de laatste maanden steeds on-line besteld en dat gaat allemaal prima. En, we vinden het eten van prima kwaliteit!
21 jun 2020 om 19:41 Ik bestel hier al jaren. Altijd dik in orde! Vers, warm, nette bezorging. Erg lekker eten!
19 jun 2020 om 10:50 bestelling was niet compleet